Entry

nuff

Recent Posts

Content

Selamat Hari Merdeka....

Tuesday, August 31, 2010 0 comments

salam readers sekalian...apa khabar readers sumer...?sehat ke...lama Zul xjenguk blog nie, dah bersawang bagai dah kan...bukan xnak singgah ke ape, tp kalo singgah pown asyik blur je..xtau nk tulis aper...huhuhu..xpe2, yang penting skang dah de entry baru...


haa, like we all know, today is our beloved country's Independent Day..merdeka la...and i fully aware that each of us would celebrate this day differently rite..? some would take this day-off opportunity to treat themselves with a nice relaxing holiday at home, or some would go to Stadium Putra Bukit Jalil. for Zul, lepak @ rumah is the best choice...the reason is, avoiding money flowing and, jap g ade meeting..huhuhu...lagipun petang nanti adik Zul nak datang berbuka dirumah, so nak kne masak feveret die nanti..huhuhu


malam semalam xde celebration like used to kat KL, kat Genting je ade.. meaning, no concerts and fireworks...but still rempit, khalwat and other stuff fill up today's news. Why huh? kalo Merdeka je mesti de mende2 nie..hurmmm....pikir-pikirlah yer...


k la readers, Zul nak g mandi jap, pastu nak g meeting lak..huhuhu..nanti Zul update lg ek story..huhuhu..till then, buhbye..(^_^)

I'm Bax!!!!

Saturday, August 7, 2010 0 comments
salam readers sekalian.....how u guyz doin?????plz say great, plz...huhuhu....

yerp, i noe..dah lama Zul xupdate story kat sini.busy sket lately. bukan nak ckp y skg dah xbusy, tp ari ni tetiba rasa cam nk curi masa sket melawat blog ku yang dah bersawang ini....

semester baru dah sebulan mula, adik-adik baru dah membiasakan diri dengan kehidupan di Kolej. so far so good i think, rite guys??? xterlewat lagi untuk Zul wish, Welcome to UPM and Second College.

ok, nak citer pasal apa yang dah berlaku diblok 2-3 ari lepas lah ek...ari Khamis malam jumaat rituh, budak2 nie de wat baca Yassin n Tahlil dlm blok. so, waktu ni la masing2 mula memakai hijab bagai jadi alim ulamak kanz..huhuhu..op kos, Zul pown xterkecuali lew.... tgok je la pic ni ha..ala2 musabaqah Al-Quran baru2 ni kanz....

lepas solat kat surau beramai-ramai, de makan2 lak kat blok. thanx to kubi-kubi, hidangan malam tuh mmg best....sedap sangat!!!!!

and semalam kami bebudak RU telah beramai-ramai menyerang Restoran Sate Kajang Hj. Samuri kat Kajang. masing2 memulakan misi memecah perut. Zul pon telah berjaya memecahkan rekod peribadi Zul, 11 cucuk. struggling jugak nak abiskan ke cucuk yang ke-11 tuh taw..huhuhu. tp budak2 ni ngan selambanya menghabiskan 34-20 cucuk masing2..ayooooo!


haa, menarik kan xtvt kitorang...heheheh..malam ni ade lg, so insyallah Zul try update story nye esok yew..hehehe...till then guys, buhbye...salam (^_^)