Entry

nuff

Recent Posts

Content

beribu sesalan

Tuesday, February 15, 2011 1 comments
assalammualaikum dan salam sejahtera readers sekalian....sihat x hari nie?harap2 sihat lah yer....kepada readers yang dah lama xberjumpa tu, rindu nya kat korang...hehehehe....

before that, Salam Maulidur Rasul kepada anda semua. moga-moga kita semua dapat mencontohi dan mengingati akhlak-akhlak terpuji Rasulullah s.a.w dan diaplikasikan dalam kehidupan seharian kita, insyaAllah.

ok, untuk entry kali ni, Zul nak story pasal lagu baru. haaa, lagu ni Zul dengar dari album baru yang Zul beli minggu lepas. korang yang selalu dengar radio mesti pernah dengar lagu Dimana Dimana. lagu nyanyian 3 suara iaitu Jac, Ning dan Shila. lagu tu tengah popular kowt skg. tapi Zul bukan nak citer pasal lagu tu, Zul nak citer pasal lagu satu lagi dalam album terbaru diorang tu..hahaha, Zul sangatlah gegeyh mencari album diorang aritu setelah mendengar lagu Dimana Dimana kat radio. album 2 ada 10 tracks termasuk 1 lagu acoustic. lagu yang Zul nak kenalkan bertajuk Beribu Sesalan.....


lagu ni dikompos oleh Irwan Sumanjak fully dan dinyanyikan oleh ketiga-tiga penyanyi ni. kalo korang beli album ni, ade hidden track lagu ni dalam bentuk acoustic yang sangat lah best. lagu ni adalah fave song Zul dalam album ni (konsep tangkap leleh skit skg, hahahaha).


Ku susuri malam ini
Yang tak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dan menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku dijalanan yang berliku
Disaat ku perlukanmu
tertutup sudah segalanya terhadapmu
Disini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung doa ini diiringi
Kisah janji dimungkiri
Lagi

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu sesalan ku...

ku keudara lagi......

Friday, February 11, 2011 0 comments
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera....!!!!!!

apa khabar readers sekalian....?????

masyaAllah, dah lama kita xberjumpa ya..rindu sungguh Zul dgn kalian semua....

1st of all, maafkan Zul sebab menyepi dari dunia berblogging neyh, atas sebab kesibukkan yang xterhingga, komitmen yang tidak dapat dibelah bahagi dan sebagainya, membuatkan Zul meninggalkan sarang Zul ni seketika

kepada readers yang texted, chatted, pm me in my fb inbox tya khabar Zul dan sebagainya, Zul sangat menghargai usaha anda. walopon Zul xblogging, tp fb Zul maintain on9...


dan kepada readers yang sentiasa menggalakkan Zul untuk terus menulis disini, terima kasih juga...huhuhu...u guyz a re my inspiration.....

untuk entry kali ni, Zul xnak citer panjang2, sbb, ye la, bawu je menulis, nnt korang terkejut pulak kan..hehehe. but i promise, 4 d next entry i would share wit u guys the whole things that i've done in this 2 months.

rindu la kat korang2 semua...hehehehe.......!!!!!