Content

narnia...!

Friday, May 16, 2008
salam sumer..

smlm aku g tgok narnia ngn fab 5..xde la best sgt citer tuh compare ngn 1st sequel die dlu..byk peperangan r. i expect bile tgok narnia, mst byk mende y magical...tp kali ni xbyk..tp klaka sgt smlm.kitorg dh mcm directors, xpun pengkritik filem...so, kpd sape y tgok narnia kat TGV Mines smlm, klo dgr org y bising2 kt blkang tuh, kitorang la..hehehe,sorry!

smlm adalah emotion aku mixed. result utk 2nd sem dh kuar. n to my surprise, i xdpt 4 flat mcm last sem..sedey sgt!mcm nk nangis, tp tahan je...pastu ada kwn aku dpt g interview utk position y aku dieing to have...jelezzzzz sgt. nasib baek Bundchen n Banks ada smlm. klo x, leh ting tong gk aku....neway guyz, if u read dis post, thank u so much tau..

skg aku dh pkai line maxis...xyah susah2 nk topup, xyah susah2 nk pk psal kredit abis...lpas neh, makin rancak la aku menge'call' org...huhuhu

ptg nnt aku blk ke kam pong halaman ku y tercinta ngn aunties aku...abg n kakak aku pun nk ikot skali...huhu.rasa mcm nk cuti lama, smpai hujung bulan. nk tenangkan fikiran jap..yoyo o je..

ya, aku nk ucapkan takziah kpd kwn baek aku, Shahrul Azni, diatas pemergian ibunda y tercinta, Cikgu Zaitun. Cikgu zaitun pernah ajar aku masa primary school. aku igt lg..Cikgu Zaitun ajar BM masa aku darjah tiga, n on d same time jd guru kelas aku..Cikgu mmg sakit kanser..Cikgu, saya doakan agar roh cikgu dicucuri rahmat, dan di tempatkan dikalangan org y beriman..amin.

1 comments:

Beauty Passion at: May 16, 2008 at 1:16 PM said...

You're welcome. We will always by your side when ever you are up or down. Cheers up, bitch!!!