Content

Najwa Mahiadin

Saturday, March 19, 2011
assalammualaikum dan salam sejahtera semua..... wat pe je..? melahap?? dah gak dah... Zoul dah melantak noon td. arini mcm buhsan sket..? korang rasa buhsan x? Zoul rasa cam buhsan skit r rini..xtau nape. tadi Zoul g lunch ngan adik Zoul kat Bangi...and that's it!!! that's it!! cadang macam nak g IKEA, kan ade sale sampai esok, tapi mcm xbest lak g sorang2...! semalam dah berjalan2 bagai nak rak dah kat The Gardens. hurm...korang ada cadangan x, apa y best untuk Zoul wat hari nie...???



ok, sementara korang dok memikir tuh, Zoul nak korang dengar and tengok clipz neyh.. penyanyi die rasanya sebehagian dari korang dah kenal...Najwa Mahiadin. apa? xkenal?? yang nyanyi lagu senyum ngan Malique tuh.... huh? xkenal jugak..?? anak Tan Sri Muhyiddin Yassin....kalo korang xkenal jugak, korang view clipz neyh kasik kenal....huhuhu..



najwa neyh Zoul start kenal dalam tahun lepas, dia selalu wat show ngan Atilia since both of them penyanyi genre jazz. tapi Najwa dah lama nyanyi kat event and places, Zoul je bawu kenal tahun lepas. so bila dah kenal tuh trus browse kat Youtube la....and baru2 nie Najwa dah released debut album die yang berjudul Innocent Soul. and here are several clips yang menarik....Got To Go adalah single dari album tuh, so check it out k!

Got To Go

Beyonce Medley

Senyum with Malique

3 comments:

..Nasz.. at: March 21, 2011 at 12:11 PM said...

hehe.. najwa in da house.. yeah!!

Abang Zam at: March 21, 2011 at 2:57 PM said...

nice eh lagu got to go tu..ak ada..mmg kool

Khairil at: May 9, 2011 at 10:02 PM said...

najwa ni yang nyanyi lagu senyum tu ke?...