Content

NYUTING....!!!!

Saturday, May 29, 2010
salam readers sumer....sehat ke?alhamdulillah Zul pown sehat. maafla yer entry Zul yang lepas menimbulkan kontroversi..huhuhu, ramai y msg..huhuhu..drama skli-skala, apa salahnye kan, masalahnye, korang y pikir bukan2...xgitu..?

ok2, entry pagi ni bukan nk citer pasal drama2, tp sebenarnye nk menjawab tag yang diberikan oleh anak ayam ku, cewaah, si Nyuting...lunchmate betol. huhu..baek...(ramai peminat aku katanya yew)....



1. UPLOAD GMBR YG ADA KAT DLM PC/LAPTOP ANDA




2.CITER SKIT SAL GMBR TU

korang kenalkan saper die so xyah la Zul susah2 nk ci...wut, xkenal??siyes xkenal...?tipula, korang ckp korang vogue bagai, Linda Evangelista pown xknal..



3.BILA LAST SKALI MKN PIZZA

erm, i dun remember the exact date but it was Domino's Pizza with the F4 and the Gang...tym final rituh...hurmm..



4.LAGU YANG TERAKHIR YG ANDA DENGAR

err jap, lagu iklan kt tv kire x..??huhu, ok, Doesn't Really Matter by Janet Jackson, reminiscing the good old days katanya...drp dgr dance song skg y xhaper2, baek dgr lgu dulu2 y best...



5. APA YG KORANG BUAT SLAIN SELESAIKAN SOKLAN NI

semalex..!!!hahaha, choiiiiii...xdelah, tgh makan oats jew, breakfast arini...huhuhu



6.SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL DGN NAMA APA

damn, do u really have to ask this question...hurm..
1)Zul is d obvious one, most of d people know me wud use this name
2)Husni, my gramie and Pecal..hehehe
3)Ony, my aunties, uncles and cousin
4)Ngah, my Mum n Dad, my Bros
5)Ngangah, baby Fareez je pggil..hahaha
6)Singgit, budak2 blok..
7)........(bairlah rahsia)



7.TAG LAGI 8 ORANG...


berapa??8??huhu...jap ek

1) Pecal
2)Bally
3)Parut
4)Mimie
5)Hizami Li
6)Fir
7)Aizulazril
8)Pijah



8.SIAPAKAH ORG NO1 BG ANDA


pecal adalah, ex-rumate and ex-kekasih saya...beliau skg sudah kaya-raya, beliau mmg chumel, sbb itu saya..err, TMI!



9.YANG NO3 ADA HUBUNGAN DGN SAPA


ahakz, tanya la die sendiri..sogan la den..



10.KATA KATA CINTA UTK NO2

wahai penunggu hutan, balik dengan selamat yer...hahaha



11.SAPA NO5 TU??

beliau adalah teman seblogger saya...(^_^)



12.BERI 5 YG ANDA TAU TNTG ORG YG TAG ANDA


kene senafas kew..??
1)nama beliau adalah title entry nie...
2)orang Alor Star namun reside di Pokok Sena skg
3)junior ku di SAHC and di UPM
4)minah rempit dengan Taman Tasik Permaisuri dalam hatinya
5)lunchmate...



13.PERSAMAAN KAMBING DGN LEMBU

mamalia....wut??len la kalo korang xtau mamalia tu ape...hahaha



14.PRASAAN ANDA DI TAG

again, i have tons of tags that i refuse to do it..but this time, give it a go la...



15.GAY or LESB

are we really gonna talk about this, coz it wud take more than an entry..ok2, STRAIGHT!!! mampoooooo?????



yezza, selesai...phew, kepada mereka yang telah di tag tu, jawabla yew kalo rajin..(^_^)

ngehehe, k la, Zul nk bancuh kopi lak.....see ya again ya readers, buhbye..!

4 comments:

EmmY Khalid at: May 29, 2010 at 12:29 PM said...

DOne! hehe.. ;p

mohamadfbi at: May 29, 2010 at 7:41 PM said...

tag for wut?
confuse

cuma nampak nama aii kat no. 1

lallallallaa

Afzainizam at: May 30, 2010 at 4:28 AM said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

uhhhh aku datang pertama kali ni... rasanya pertamakali datang blog ko baca entry ko ni... eeehhh

Afzainizam at: May 30, 2010 at 12:59 PM said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Terimakasih atas respon baik dari blog anda..... kami amat teruja dengan sokongan anda....

beb aku pun follow balas balk kat blog ko... thanks beb