Content

Open House dan apa saja yang berkaitan dengannya.....

Tuesday, September 14, 2010

assalammualaikum, salam sejahtera readers sekalian. apa khabar..?tengah menumis ka..?tengah curi tulang ka..?apa2 pown, benti dari apa jua yang sedang anda lakukan dan concentrate dengan entry Zul ni..hahaha...

korang sumer mesti dah buncit skang kan..?tu la, asal leh melantak, bukan nye nak sedar ada mata yang memerhati...bukan nak cakap apa la, Zul pown sama la..huhuhu...Zul phobia dengan weighing scale skang. Zul masih belum bersedia menerima hakikat sebenar. tunggu la bila Zul ada kekuatan untuk menghadapinya nanti, akan Zul khabarkan pada readers sekalian yer..huhuhu.

owh, phobia nya haku!!!

ok, macam Zul cakap dalam entry Zul yang lepas, Raya Ketiga umah Zul de wat open house yang ala besar-besaran jugak la. xdela besar sangat pown, tapi penuh umah gak la. sebab family Zul memang besar. belah Pa ada 10 siblings, belah Ma ada 9. xkire sedara mara lagi. pastu kawan Pa n Ma, orang-orang surau kat Taman. kawan2 Zul, Zul kire ade la dalam 30 orang. kawan si Faiz lagi..ramai la jugak, and op kos, Zul berkejar-kejaran menyambut tetamu and mengrefill makanan..


apa-apa pown, thanx to semua yang turned up ke Open House aritu. niat sebenar Zul nak update perkembangan kawan-kawan sambil merapatkan kembali tali perhubungan. tapi sorry la kalo Zul xsempat nak sembang-sembang sangat ngan korang semua. korang pown tengok kan macam mana kelibut nya Zul arituh..huhu..apa-apa pown, terima kasih lagi sekali sebab datang, and insyallah tahun depan kalo ade rezki dan dipanjangkan umur, kita jumpa lagi ek..hehehe

masing2 tengah melantak waktu neyh..

nie masa dah selesai melantak...

and malam after open house tuh, Zul and kengkawan pergi men bowling pulak kat Kedah Bowl, City Plaza. dah lama xmen bowling kekdahnye, harusla men ala kadar je. jadi mangsa carutan la jugak kadang2...huhuhu..tp memang enjoy la men malam tuh. bukan senang nak gather budak2 nie sekali. masing2 dah bz kanz. so, bila dah ade peluang cenggini, macam2 la idea dalam kepala masing2.

sebegini hebat la balingan kami semua..hahaha

semalam Zul, Eizman, Kuan and Amy g mengasah bakat dan jugak tekak. hahaha...kami pergi ke E-Box, Alor Star Mall, pusat mengasah bakat yang agak kerap kami kunjungi. dah lama jugak tidak diasah bakat yang xpernah terpendam neyh..hahaha...pecah kepala la jugak asalnya..(pecah kepala tu maksudnya sonok la..). Malam nya macam biasa kami g melepak di Yasmeen, pekena Nasi Kandaq sat, pastu hang-out kat dataran depan Masjid Zahir.

tempat kami berempat mencuci tekak dan liang telinga..

pergh, memang padat dan penat aktiviti kami ini, tp memang best...siyes, xtipu. tapi xtvt Zul untuk entry sok lagi best. nak tau aper..?kena la tunggu entry esok..hehehe..apa-apa pown, readers sumer mesti de banyak xtvt yang best sepanjang cuti ni kan (pada y cuti la). kalo ade tuh, update la..kowt la boleh Zul guna untuk mengisi masa cuti sebelum balik ke KL nanti..hehehe. ok la sumer, kita jumpa dalam next entry ek...see ya..!
snap dalam Galeri Perdana sekolah Zul...

nie dekat Pavilion pulak, korang hengat KL je ade Pavi..???

1 comments:

mustaffa el magnifique fantastico at: September 15, 2010 at 5:20 PM said...

waka waka....gambaq last sunggoh scandalous aku ngan kucai