Content

Duit Jalan Bila Kita Jalan

Sunday, November 14, 2010
salam readers sumer.....apa khabar...??hahaha..ramai yang tanya Zul, nape je ngn entry Zul yang lepas...xsabar2 tunggu 18hb neyh..hahaha..tunggu la 18 hb nanti...

okie dokie, entry kali neyh Zul nak citer apa yang Zul wat sepanjang minggu neyh...aritu Zul dah citer yang Zul dah pegi tengok muvie Unstoppable kat Alamanda bagai kan...so, tuh memang salah satu xtvt nya..huhu...next day, Zul xde wat pape sangat. just g lunch kat Noodle Station, Alamanda gak, cuma kali nie berteman ngn kawan Zul sendiri, Burhan. we spent some time chatting, catching up some stories, reminiscing the good old days..

Burhan...

it's fun, u noe..teringat balik kisah2 lama...hahaha...and that was on Thursday. on Friday, xde pape sangat. cuma petangnya Zul and kawan2 iaitu, A'ali, T and Pokke g makan cendol and pasembor kat Uniten. bila makan pasembor, teringat kat Alor Setar. Mama punya fave food...huhu..bila lagi ye nak tapau cendol and makan kat Tasik Putrajaya ngn Pecal n Chell...best, best, best...

A'ali...

T and Pokke....

and semalam, Saturday, Zul menyahut cabaran kawan Zul si Pa'an untuk lawan bowling. so semalam, lepas je Pa'an abis exam, Zul n Pa'an, T and Bekbek g ke The Mines utk men bowling. umat manusia kat sana s usual la ari Sabtu. citer pasal lawan bowling neyh, resultnye..haahaa, Pa'an, citer sket...hahaha...xmo ckp r. pada sape yang nak tau, tanya la Pa'an sendrik..huhuhuh..

haa, tue lah xtvt yang Zul wat dalam 3 ari nie..simple tapi best...hehehe.....looking 4ward utk next day lak...apa mende agaknya yang Zul nak wat..hahaha..tunggguuuuuu.......

1 comments:

AdiE at: November 14, 2010 at 7:47 PM said...

STUJU!!!
so, better stay kat rumh je..

~ DanieL AdiE ~