Content

M.A.J.O.R by KAY

Tuesday, November 16, 2010
salam readers sekalian....sehat????insyallah sehat..Zul doakan readers sehat lah yer..haa, Zul skg di kampong halaman nan tercinta, Alor Setar. yer, umah Zul banjir aritu dan parent Zul ok, diorang stay kat umah nenek...umah masuk air, tapi alhamdulillah, xbyk sgt kerosakkan kalo nak dibandingkan ngn umah2 len kat area perumahan Zul ni.

ok, done pasal banjir. Zul nak story pasal lagu yang dok memekak kat telinga Zul tatkala ini... lagu nie dinyanyikan oleh seorang artist baru yang menggelar dirinya sebagai Kay..die ni artist yang based di LA, USA. die bergerak sebagai artist indie la ala2 kat sana, tapi skg ala2 dah kondifen nak tunjuk diri kat dunia. dan lagu debut die kat donia nyata nya, menangkap coping telinga Zul...

lagu die ni chumel2 ja...kalo kita ala2 buhsan dengar lagu si Taylor Swift, Miley ke, leh la dengar sore die lak....lagu ni bagi Zul seswai digunakan tatkala kite berangan diva sambil mandi, berjogging, berdansa, atau waktu kita feeling Karolina Kurkova dalam VSFS....untuk Zul waktu yang mana?hahaha..biarlah rahsia......
video

huhuhu...camne, apa pendapat readers sekalian????

1 comments:

Asyraf Arif at: November 18, 2010 at 3:22 PM said...

hye ! blog walking. nice blog bro! ;p