Content

Followers....

Sunday, December 12, 2010
salam readers sekalian....apa khabar? Ya Allah, lamanya Zul x keudara kan..ahakz.... bukan apa, keja sangat lah berlambak2... huhu, xpown kadang2 buat2 busy..hehehe... neway, korang sumer sihat..??? sila jawab ye soklan Zul nie...huhuhu...



ok2, arini Zul nak menebus kembali tym itu dengan mengappreciate followers2 Zul, readers yang setia, dan future followers..hahaha... camnie, kepada readers yang Zul xfollow lagik tuh, korang just tinggalkan url blog korang kat comment space entry nieyh, and nanti Zul dengan bangganya akan memollow korang, but then dgn satu syarat, korang kena follow Zul balik r..baru r win win situation kan?


mudah kan?? huhuhu.. and Zul nak ckp sorry pade readers yang singgah blogwalking rituh tp Zul xsempat balas kembali kunjungan, jap g insyaAllah Zul akan cuba membalas kembali yer... ape2 pown, enjoy ur lovely day ek..(^_^)

p.s:new template, i noe, still under construction....huhu

9 comments:

bukankosong at: December 12, 2010 at 12:16 PM said...

iii mr zul...

saya singgah membaca entry

ruby zaizi at: December 13, 2010 at 12:38 PM said...

ahaha..mcm best jep keje zul ni..huhu dpt bgambar ngn artis waalaHH!!:p

Fatin Aliyya at: December 13, 2010 at 12:40 PM said...

nice blog.keep up good work bro :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) at: December 13, 2010 at 6:59 PM said...

bestnyer...hehe.jeles LM

Zoulhusni:My Emancipation at: December 13, 2010 at 7:03 PM said...

http://bukankosong.blogspot.com/

hiye...baca la...huhu

Zoulhusni:My Emancipation at: December 13, 2010 at 7:04 PM said...

http://www.blogger.com/profile/02496940401884936187

best kadang2 je ruby...huhuhu

Zoulhusni:My Emancipation at: December 13, 2010 at 7:04 PM said...

Fatin Aliyya

tengsss!!

Zoulhusni:My Emancipation at: December 13, 2010 at 7:05 PM said...

LM>jgn la jeles..huhuhu

░♥si lampu neon♥░ at: December 15, 2010 at 11:22 PM said...

PEMINAT ZIZAN =) HEHEHE...MUMUU